Chiang Mai

Tyvärr har vi haft mycket strul med visum. Mitt visum skulle inte hinna blir klart i tid, så helgen 13/1 var jag tvungen att lämna landet för att ansöka om nytt visum i Laos. Vad det gäller Andreas visste vi inte om det skulle bli klart i tid eller inte. Så den har torsdagen tog vi nattbussen upp till Chiang Mai och höll tummarna att det skulle gå igenom.

Efter 13h nattbuss var vi framme i Chiang Mai. Andreas skulle under dagen åka runt till olika myndigheter. Själv så roade jag mig att gå runt från tempel till tempel. Vilka otroligt vackra byggnader det finns. I ena templet träffade jag en man som lärde mig om Buddha, meditation och buddism. Jag fick sitta i hans meditationshörna i över en timme. Det var faktiskt väldigt trevlig. “Buddha is simple, if its not simple it´s not Buddha”.

Andreas blev klar redan vid lunchtid och han hade positiva besked. Hans visum var KLART! Så skönt! Vi är så glada! Resten av dagen fortsatte vi gå runt till tempel, käkade mat och fikade. Väl klockan åtta skulle nästa nattbuss ta oss vidare till Bangkok för att ta flyget till Laos. Det är slitsamt att resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *