Juläventyr

Efter att Mandy gått på högvarv i sitt planerande av våra juläventyr de senaste veckorna så har vi nu äntligen hela resplanen klar och allt är bokat. Skönt att allt är på plats (inte minst för husfridens skull) så att vi kan ta det lugnt de sista arbetsdagarna innan avfärd. Vi har ett tight schema fördelat på 12 dagar och 5 flyg.. men det är nog så vi trivs bäst.. effektivt.

Nedan följer hela resplanen för er som är intresserade!

Andy vad tycker du?! Spelar ingen roll, välj du.. (Gaaaah!!)

El Nido

(22/12 – 25-/12)

Vi börjar resan med att ta oss till El Nido där vi kommer att spendera julafton med island hopping (besöka olika öar med båt). Ska vara ett paradisställe med klart vatten och fin natur, förväntningarna är höga!

 

Boracay

(25/12 – 28/12)

Nästa stopp blir Boracay som är en liten ö med en paradisstrand och här är det enda på schemat sol och bad. Men vi ska säkert lyckas trycka in någon aktivitet också.

Tyvärr har vi upptäckt att denna ö just nu är till viss del drabbad av tyfonen som drabbat östra Filippinerna men vi håller tummarna att det lugnat ner sig tills vi kommer.

Cebu City

(28/12 – 31/12)

Ska bli kul att besöka Cebu City eftersom tanken från början var att vi skulle jobba där för ett annat företag men sen blev det Thailand istället. Här har vi en dag med utflykter till vattenfall och även simma med valhajar. Resterande tid går åt till att upptäcka staden.

Kuala lumpur

(31/12 – 01/01)

Resans sista destination och även där vi kommer att inviga det nya året blir i Kuala lumpur, Malaysia. Vår efterforskning visar att detta är stället att vara på när det nya året invigs, fyrverkerier och fest i hela staden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *