Life in Hua Hin

Då är det dags att försöka komma igång med det här bloggandet så nära och kära kan få följa vårat liv i Hua Hin. Är ni taggade? Man vet knappt vart man ska börja. Kontrasterna är stora. Från Stockholms livet till Hua Hin. Här har vi nära till stranden och havet samtidigt som om man åker inåt landet får man vackra gröna bergstoppar. Allt är mer harmoniskt och avslappnat här. Ingen stress.

Vi har valt att bo inåt landet. Lite som på landet, fast bland grönska och grönklädda toppar. Cirka 14 min från stranden. Med hjälpa av moped tar man sig lätt runt. Dock är deras mopeder typ som motorcyklar här och går lätt i 90 km/h. Om man någon gång skulle bli försenat till jobbet beror det inte på att SL- trafiken inte går utan att ett gäng kossor ska gå över vägen.

Sen får man inte glömma att på vardagarna jobbar vi. Precis som vanliga människor. Andreas har typ samma jobb som han hade tidigare. För mig är allt nytt. Tänk er att gå från sjuksköterska till IT-nisse? Här sitter jag i helpdesk och hjälper folk med sina data problem. Det är roligt. Men min hjärna kan lätt bli överhettad efter en dag på jobbet.

Om ni frågar mig vad det bästa är med att vara här är så skulle jag säga att: Äventyr finns bakom hörnet. Kanske var det så i Sverige med? Men det var inget vi såg. Inte på samma sätt. Här kan vi dra på äventyr innan jobbet. Det är fan lyx!

/Mandy

2 kommentarer till “Life in Hua Hin”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *